Uddannelse

Undervisning - Der tilbydes desværre ikke på nuværende tidspunkt uddannelse af dykkere i Nakskov Dykkerklub. Der henvises til dykkercentre

For at blive en god sportsdykker kræver det både viden og færdigheder, hvilket man opnår gennem god instruktion, træning og ikke mindst masser af erfaring.

I Nakskov Sportsdykkerklub har du en række muligheder for uddannelse.

Tilbud og priser er følgende:

Junior dykkeruddannelse DKK 550,- (er incl første års kontingent)
CMAS* uddannelse DKK 2.330,- (er incl første års kontingent)
CMAS** uddannelse DKK 1.675,-
CMAS*** uddannelse Kontakt os for yderlig information
CMAS Basis Nitrox DKK 800

Priser er inklusiv lærebøger, certifikat samt brændstof til båd. Det er en betingelse at man under uddannelsen er medlem af NSDK. Klubben råder over et begrænset antal regulatorsæt, BCD og flasker som kan lånes af Junior samt CMAS* elever. ABC udstyr samt våddragt skal anskaffes af eleven selv. Alle uddannelser kræver en godkendt lægeattest inden den praktiske del af uddannelsen kan starte. Lægeattesten udarbejdes af elevens egen læge og koster typisk 400 – 800 kr. Interesseret i at komme igang og få hovedet under vandet? Kontakt Max Sunke på tlf. 28 30 08 08

Juniordykker

Nakskov Sportsdykkerklub tilbyder dykkeruddannelse til børn i alderen 8-13 år. Uddannelsen foregår med indlæring ved leg i såvel svømmehallen som i beskyttet åbent vand. Uddannelsen foretages med såvel ABC udstyr (snorkel, maske og svømmefødder) og med komplet dykkerudstyr.

CMAS *

Som begynder er det første dykkerkursus et CMAS 1-stjernet kursus. Det er her, man lærer alle de grundlæggende færdigheder som dykker - på en sikker og rolig måde. Det er ikke svært at lære at dykke, men det er svært ikke at blive begejstret. CMAS 1-stjernet uddannelsen vil give dig den nødvendige viden og erfaring til at være i stand til at planlægge og gennemføre dykninger til 18 meters dybde. Man kan starte på CMAS 1 - stjernet kursus i en alder af 14 år (og der er ingen øvre grænse :-))

CMAS **

CMAS 2 stjernet uddannelsen bygger videre på de færdigheder man har fået under sin CMAS* uddannelse. Den maksimale dykkedybde udvides til 39 meter, du lære om undervands navigation, natdykning og planlægning. For at kunne starte på uddannelsen er det et krav at man har minimum 20 loggede dyk, har styr på sin afbalancering og har sin eget komplette udstyr.

CMAS ***

Med det trestjernede bevis kan man godt kalde sig for en erfaren sportsdykker. Beviset kan erhverves et år efter CMAS** uddannelsen og kræver at man har minimum 50 loggede dyk. Eleven vil i teori og praksis lære om dekompressionsdykning og der vil lægges stor vægt på færdigheder til at lede en dykkertur som dykker, dykkerleder og turleder. Det er et krav at man er i besiddelse af eget komplet udstyr, speedbådscertifikat samt anerkendt førstehjælpskursus. (Speedbådscertifikat kan erhverves gennem os).

CMAS Nitrox

Vil du gerne have længere bundtid, kortere overflade tid mellem hver dyk eller bare vil have mere sikker dykning så var det en mulighed at blive Nitrox dykker. Alle certificerede dykkere (over 14 år) kan udvide deres kompetence med et CMAS basis Nitrox kursus der giver mulighed for at dykke med op til 40 % EAN.